Playlists..

löpning, ja de e ju mest de i min hjärna just nu… men dääm va ja tycker de e drygt å fixa playlists.. Tröttnar ju på dem direkt eller så hittar ja nån superlåt som ja kör på repeat i tre mil sen e de kört igen…
Så kvällen försöker ja ägna till å hitta på en bra playlist till helgens löppass!
Tycker för övrigt att de går riktigt bra för mej =) skafade ju ett träna maraton konto, där ja får mail varje dag om dagens träning eller vila. Så ja kör de pasen som är rekomenderade därifrån plus att ja kör lite hemma styrka å sen promenader. Så ja tror nog ja ska va i form till i september =)

Min förtjusande ide om att köra detox när ja jobbar 03:30-kväll funkade inte riktigt som ja hade önskat!!! men ja har i alla fall fått fason på maten igen, gjorde en miss idag å tog en ost macka. Osten gick men puh vilken magknip ja fick av brödet.. Så min teori om å va försiktig med gluten verkar stämma.. Så bara å köra på utan de så gott de funkar =)

Ångesten över att ja tycker ja är tjock å hemsk, de tankarna har sina bra och betydligt sämre dagar. Ja märker att mina bra dagar blir bättre när ja är manisk på maten, men de är ju inte riktigt sundt så ja försöker att inte låta tvångstankarna styra. Lättare sagt än gjort ibland.. Men skam den som ger sej!!
Blir ju betydligt bättre när ja är igång med löpningen igen så ja hoppas ja kommer på plus på bra dagarna!!

Pussat å myst me min Hickofis <3 idag <3 å i morron ska ja shoppa mängder med morötter å äpplen till henne. Massvis!!
Å Felicia ska oxå få massa äpplen å morötter <3 Alice Brallis behöver få extra vitaminer <3 alltid bra med vitaminer.. hihi

Har vilodag idag, ja har typ lärt mej att ha vilodag. Passade perfekt idag, började 3 i morse å åkte hem på eftermiddagen, så de har inte riktigt funnits tid eller ork till å träna så då känns de bra att ta de som en vilodag =) planerad!!

Hund mys å gos står på kvällens schema då Frasse jobbar sent!! Kanske man skulle göra en dykning i frysen å tina kyckling till eventuella grillningar i helgen.. hmmm skariv en inköpslista borde ja oxå göra men…hmm ja de kan nog vänta lite,..

 

HA de gott.. I morron springer ja igen

#run #runner #marathon

20130508-191124.jpg
mysa lika me båda <3
20130508-191137.jpg
hemma på promenad
20130508-191214.jpg
på promenad
20130508-191229.jpg
lekte me håret på vägen hem.. ja ska inte klippa lugg iaf!!

Kommentera