Stark

Full fart i vanlig ordning även denna söndag!! Hästar-hundar-rösta-hästar-gårdsskötsel-träna-hundar-matlådor 11st för å va exakt -äta-duscha-packa-åka på jobb-jobba lite-äta-sova. Ja funderar ibland på var sjutton ja får all energi från, men de e roligt å ja älskar de liv vi/jag har så då går de lätt även om de skulle va tungt.
Träningsvärk från helvetet har börjat anlända, blir spännande å komma ur sängen i morron.
I morse va ja som vanligt upp till Hicko å Co. Myste me Hicko å vi klura på våran framtid på banorna framöver, å de ska bli riktigt spännande. Ska verkligen köra träningen på de sätt ja tror hon kommer funka å verkligen tro å hålla fast vid de 😉 min fina Hickofis å ja.

IMG_8233.JPG
Hagarna vart tillsnyggade av grannen

IMG_8243.JPG
Träningen tog galet bra idag, syns än

IMG_8249.JPG
En tjuvtitt på Alice M.Brallis även hon min hjärtevän

IMG_8245.PNG
I morron laddas de för styrkeintervaller!!! Stark-snabb-snygg-svettig. Ja va annars?!?!!!

Kommentera