Åka bil å trav

Långt över 100 mil i bil, skönt med måndag igen 🙂 Vart en massa åka bil å trav i helgen. Leangen lördag kväll, där ja fick rida i monte loppet. Hästen ja red tyckte inte alls de va lika kul å släppte grejerna redan innan bilen lämnat fältet. Men en upplevelse å erfarenhet rikare 🙂 här e bild från defileringen, då svenskorna defilerade för sej å norskorna för sej.  

 Va annorlunda på Leangen mot va ja är van, ingen alkotest och ingen invägning. Bara de fyra placerade väger ut. Kändes lite konstigt faktisk. 🙂 Sverige vann monte loppet me Linda Fastesson i sadeln. 

Lillit startade samma kväll fast på Bergsåker. Hon e ju lite speciell den damen å jobbar då verkligen inte i onödan. Men de fixade en fjärde plats!! Vi är nöjda!

Nåja startade söndag på Hagmyren me syrran i biken 🙂 tyvärr vart de hängandes i tredjespår hela första varvet å fick backa sej bak därefter å kom ej nå framåt efter de. Men positivt iaf att hon ej vart trött utan sprang över mål me alla krafter kvar. Synd givetvis att de ej vart några pengar, men trav e trav å man vet aldrig i förväg hur loppen blir.  

 Monsters Ink. Ja behöver ja säga nåt?! Nä. Bilden talar för sej.  

 I mina ögon en riktig gobit <3 

e. Brioni – u. Hickomissbroadway 

Kommentera