Premiär!!!

Då va de premiärdags för mej å min lilla blogg. Känns aningen spännande faktiskt!! Men man måste ju pröva på så man kan bocka av på listan!!!!

Ja fortsätter med premiär.

Idag va ja hos en superduktig osteopat i Hudiksvall som skall få ordning på min kropp som är i låsning. Nervös som tusan gick ja dit, med ett skräckscenario uppspelat i hjärnkontoret  – de här är slutet för mej, ja kommer i de närmaste dööö…
Oki ja kan väl va lite väl dramatisk ibland, men de gick ju bra detta å en ny tid vart bokad!!!
Så med osteopatens ord om att hon kan garantera att ja är fixad å klar för å börja träna 100% igen i april gör att ja håller hoppet uppe å galenskapen i shack! Här skall de powerwalkas stretcha å yogas fram tills dess!

Å så har ja en liten skrutta till travhäst oxå som gör årspremiär i morron på Rättvikstravet, tyvärr kan ja inte följa med vilket ja är mäkta bitter över… Men i morron hålls alla tummar för min Hickofis å sambo till kusk!!!! Heja heja
//M

Kommentera