Inge fredagsmys här inte

Hej igen… Ännu en dag till räkning…

På jobbet idag verka de som om ja kommer få vara kvar i som vikarie ett tag till, fick frågan om va ja ville vara ledig på för veckor i sommar!!! Wiiiihhhooo de vore ju super de eftersom vi snart ska bli med hus!!
Hickofisen galopperade på travet, men drog in en liten slant. Min lilla bortskämda myshäst <3 så de gör inget!!! Å kusken får få gdk han oxå!!

Har varit helt slut i kroppen idag oxå efter osteopatbehandlingen på ett säreget men ändå bra vis, så ja ser verkligen fram mot återbesöket!! Och för varje dag som går kommer ja ju en dag närmare att kunna träna som ja vill å brukar. Som de är nu känns de som ja e på nån mysko balansgång mellan att ut å tokspringa å bryta ihop över att inte kunna de… Så en hel å fungerande fröken M är verkligen efterlängtad. För er som känner mej så vet ni ju att ja är inte alls rolig att ha å göra med när de gäller två ting

Nr 1: När ja inte får å kan träna – aggresiv å jobbig

Nr 2: När ja inte ätit efter ordning eller är hungrig – än värre aggresiv å tokig

Så nedräkningen är i fullgång så ja kan träna äta å va go å glad!!!
//M

En reaktion på “Inge fredagsmys här inte”

Kommentera