And off to work

Gomorron!!

Laddar me supergo frukost idag, kesellayoughurt, fröströ me kanel äpple å kokkosflingor. Har en lång dag framför mej, först jobba i skiduythyrningen sen iväg på ett serveringsjobb, så beräknad hemkomst ikväll är nån gång runt 23 tiden. Då blir de pang i säng sova för även söndag bjuder på jobb, men innan de tänkte ja mej ut till stallet på en härlig söndags galopp på Hickofisen, så hon får rensa ut lite slagg efter fredagens tävling!!! Och som den tidsoptimist ja tydligen har blivit tror ja även att ja kommer hinna med en morronpromenad följa av lite yoga! Man måste ju i alla fall ha visioner om att tiden skall räcka!! Sova sju kvart i timmen å kliva upp före ottan så är de inga problem alls!!!

Ha en bra dag gott folk
//M

20120225-082017.jpg
Laddar med frukost!

Kommentera