Reptilhjärnan vs näringsberikade kalori!!

Antidiet!

Så väljer ja å kalle det, de blir inte ett jobbigt måste då… Har hittat hur ja skall fördela maten hur ofta och hur mycket å vipps då mår fröken bättre utan att de är en jobbig press hängande över mej om måstet!!

Jag har bara helt enkelt uteslutit gluten ur kosten, så glutenfritt och laktosfritt är min melodi! Äter protein fett å kolhydrater för min kropp måste ha av alla delarna för att orka. Sen så äter ja fem gånger om dagen frukost – mellanmål – lunch – mellanmål – middag å mår så jäkla bra på ren svenska!!! Iso för mej är de sättet att äta, har stabilt blodsocker då så ja klarar mej från att hamna i sockerfällorna då reptilhjärnan tar över och tänker överleva, som så gjordes förr.

Så näringsberikade kalori välkommen!!

Tror inte de finns ett sätt för alla att äta, man måste lyssna till sin kropp och hitta sin egen balans och sätt att äta för att må bra. Känner mej lyckligt lottad att ha hittat min fördelning äntligen!! Vägen har ju varit lång dit, med diet hit å diet dit, skönt att ja har min väg nu!!

Kramar
//M

Kommentera