Planerar…

I morron är dagen innan min ledig för å åka till osteopaten fredag. Så ikv ställs klockan lite tidigare än vanligt, ska hinna med en powerwalk innan frukost och jobb så jaaaa ska vi säga kl 05:02 ställer ja alarmet på – chek!!! Har lite för lite fritid för att inte utnyttja dygnets alla timmar…
Morron – Motionera fröken själv
7:30 – 15:30 – Jobba
Eftermiddag – Då drar ja å dogsen till stallet för å busa runt å göra av med överskottsenergi!! Finslipa formen på Hickomissbroadway som skall starta på ledig fredag!!
När stallet hundar hästar sele är packad å klara då tänkte ja faktiskt ta en power runda till, vill boosta igång förbränningen!! Därpå blir de till hemmets lugna vrå, fixa lite middag å träffa sambon…

Längtar faktiskt redan tills klockan ringer så racet kan börja!!!

Å inte nog me de!!!! Ja har ett paket som ligger på OKQ8 å väntar på mej wwiieeeehooo!!!!

//Mi

Kommentera