Just idag är ja stark just idag…

…mår ja bra

Hann med i stort allt ja ville idag. Gick ut å gick 50 min i morse, for ut till stallet efter jobb me dogsen, trimmade Hicko de sista packa tävlingsgrejerna men powerwalk hanns inte med. Rörde ihop lite växtfärg å kladda de i håret när ja kom hem rött är de nu, å hoppas på rödare i morron, den jobbar typ ett dygn efter färgningen så ja hoppas den jobbar stenhårt!!! Får bli en bild utomhus i morron, förhoppningsvis från vinnarcirkeln!!!

Ja byte min pw mot en timme på crosstrainern så de känns faktiskt väldigt ok, men ja ställer klockan tidigt i morron oxå så hinner ja ut en tur innan dagens bestyr drar igång… Ja funkar som så att om ja tränar rör på mej å är i full gång så trivs ja, blir full av energi å glädje om ja inte har möjlighet till å träna eller skadad som nu så mår ja pytonsnok. Men jobbar me å få hjärncellen å fatta att just nu är ja påväg å bli hel för å kunna träna…. Shit de gör mej tokig när kroppen inte finns som den brukar!! När den säger ifrån så de gör ont, de är väl baksidan med att vara stark i sin borg, när den inte orkar bära blir man väldigt naken utelämnad och ja ja skulle faktiskt kalla de hjälplös. Som att inte längre kunna andas, så viktig är kroppen för mej å att den funkar å finns där för mej.. Konstigt låter som ja pratar om en andra person, blir ju lite så ja accepterar inte de faktum att kroppen sagt ifrån pga en anledning – Ja vill ju att den ska finnas där för mej å fixa mina krav!!! Andra sidan av mej säger – Vilken tur ja har att ja ändå funkar så bra som ja gör nu me tänke på vilket tempo ja utsatt kroppen för. Läskigt när ja tänker på de.

Men nu är kroppen under reparation så då kan de bara bli bättre, har ju värsta ”teamet” att ta hjälp av, så så lätt ger ja inte upp…

Kram
//Mi

20120301-225804.jpg

Kommentera