Diagnos – trasig

En sån dag…

Va blandade känslor hos osteopaten idag, diagnos – trasig!!!

Usch, de känns ju inte allt för glatt att ha dragit på sej en förslitning inkl. inflamation å sjujävlaont… Ordinerad att ta de lugnt men en halvvägs mötning som ger två dagar rörelse i följd därpå en dag utan att träna eller rida – låt korppen få en chans att läka!!! Urk å åter urk!!! men de är nog dags att lyssna på kroppen… Faaan va jobbigt! Men som osteopaten sa till mej, – Du skall vara glad att du inte dragit på dej nåt värre än du gjort, detta kommer läka om du ger de chansen… Ja va har ja för val?!?!?!!?? ja lär ju se till å lyssna på min kropps signaler hur svårt de än kan vara… Så ja har kors i taket ringt till helgjobbet och berättat läget, – kroppen fixar inte jobba i helgen.. Kroppen inte M.

Fina Hicko flickan va jätte duktig på travet idag, sprang fort å fint, låg som en i mina ögon hoppfull tvåa, då galoppen helt obefogat kommer. Hoppeti hopp sen va de trav igen å de hela slutade på en 7e plats å nårga slantar in!!! Lilla skruttan <3

Väl hemma har kvällen bjudit på ett litet restaurang besök me sambon, lite sk kvalitetstid. Som vi nu ska följa upp me film å en kall!!!

Fin fredag på er!!!
//M

Kommentera