Belöningssystem

Gör de bästa av situationen…

Ja är inte riktigt konstruerad till å ta de lugnt som sagt, så då får man försöka lura sej själv då!!! Så ja har tänkt mej ett belöningssystem där högsta utdelning i detta fall är en enhet till min pulsklocka så ja får funktionen gps så ja på riktigt kan mäta mina sträckor och tempo!!!! Men för att få denna efterlängtade pryl måste ja ju ”sköta” mej, med andra ord lära mej å låta kroppen vila så den läker!!! Ska köra x antal dagar med pulsklockan på hela dagen så ja lär mej typ ett snitt på vad ja har för ”utgifter” kontra ”inkomster” och hitta en balans där som gör att ja inte äter mer än ja gör av med och ev lägga mej på ett underskott så ja kan på ett sunt sätt tappa de dära som sticker i ögonen på mej!!! Om ja klarar detta utan att trilla dit på TOK träna som ja alltid gör utan klara hålla en balans och läka ihop å ända hålla mej i form då är ja värd denna lyxpryl!!!

Och efter vägen kommer ja tilldelas små morots bitar som håller mej uppe när de är som jobbigast!! Till och börja med – ett nytt batteri till pulsklockan!!!

Skall ta en funderare på resterande små morotar å vad som krävs för å få dessa!!! Återkommer med denna spännande lista, å hmm undra om ja måste delge min sambo detta så ja har någon som kan kontrollera eventuella fusk…

Kram
//M

Kommentera