Tankar hit å tankar dit!!!

En kopp örtte å en bunt me böcker, inte dumt alls en måndag kväll…

Har äntligen lyckats skrämma igång pulsklockan efter nån månads batteritorsk, men nu så!!! I morron ska den bäras hela dagen för å se kaloriåtgången, ska bli spännande å se hur man ligger till i rörelse å mat.

Har vart ut på en lite längre tur me dogsen ida, alla tre har raceat å haft skojjigt! Skönt å se att dom har de bra å att dom kvikknar till nu när våren e på g!!!

Käkat gomat å gjort matlåda, rivna morötter å köttfärsås. Stark å go me chilli, vitlök, peppar å massor me grönsaker i. Skönt å alltid ha med matlåda, då vet ja va ja får och behöver inte fundera på va de e i eller hur mycket. Ja nog har ja diverse tyångsbeteenden eller kontrollbehov va de gäller maten, tränandet och kroppen. Men så länge ja behåller ett sundt leverne och sätt att se på de å är medveten om min lilla störning så kan ja hålla koll på att de inte blir fel!!!

Smider lite planer för hur ja ska lägga upp mitt tränings schema för några veckor framöver, och har konstaterat att de ska bli mycket core. Då kan ja välja mina övningar och inte belasta min söta krampande muskel. Detta ihop med yoga och meditation, tror de kommer bli väldigt bra, och givetvis en hel del promenader så där lagomt så ja inte överanstränger förslitningen i höften…
Ja hästarna å ridandet de räknas inte som träning så de får bli en bonus!!!

Time to set the schedule…
Kram
//M

20120305-203202.jpg

En reaktion på “Tankar hit å tankar dit!!!”

Kommentera