Still going strong

Känns som ja hittat ett hållbart sätt till chokladen nu dvs ja äter den inte å har inget sug efter de. Känner att de skulle va ok å ta en bit om de va så att ja skulle bli sugen men Absolut inte i onödan!!! 1-0 till mej.

Har haft eftermiddagen i stallet å ridit en hyffsat långtur, mycket skönt. Hicko sköter sej super, så bara hoppas hon håller formen nu inför vårens framtida starter!!
På vägen hem från stallet hoppa ja av efter vägen å fick mej en powerwalk så här på kvällskvisten, vart inte så jätte långt men den bästa träningen är ju den som blir av!!! Toppar på me lite styrka, a´la bröst – axlar – armar – mage. Sen en välförtjänt stund i soffan me sambon…

Känns trotts allt som ja kommer kunna komma i den form ja vill inför våren 🙂

Ja kämpar vidare

Kramar
//M

 

20120307-201626.jpg

Kommentera