Allt har en baksida…

I morse vart de yoga!!! Så himla härligt för kropp å själ, har verkligen saknat de. Anledningen till att yogan uteblivit e att de gjort så sjukt ont å ja inte kunnat göra några rörelser alls me nu har ja hitta nån form av medelväg, Ja gör sånt som gör mej gott och inte gör ont å försöker verkligen acceptera de faktum att de går inte bättre än såhära just nu!!!!

Men glad att känna att, nu e yogan tillbaka för mej!!!

Va så sjukt stolt över igår, yes yes yes ja had gjort av me mass massa kalorier å va på topp!!! Baksidan av toppen kom idag… Konstant hungrig hela dagen å ofokuserad så som man blir av för lite mat.. Så nu blir de verkligen å se över hur ja ska få in mera rätt mängd mat efter hur mina dagar ser ut!!! Ja söker ju presitionen att ligga på gränsen till va ja behöver för att komma i formtopp så..

Vila nu ikv efter dagens backside…

Skärpning Boström!!!!!
//M

Kommentera