Helt oki…

Idag vart de en helt oki dag va de gäller mat å rörelse, pulsklockan på plats igen!!!
Så nu kommer ja snart å lägga mej å sova me samvetet på riktigt rätt plats. Vart en lite rörig eftermiddag me dålig häst å mörkret som kommer tidigare än man önskar som i sin tur resulterar i ett lördags tränings banjobb me Hicko & Monsun. Vägarna e så sjukt dåliga såde går typ inte träna häst på. Sjuklingen verkar som hon i allafall inte blir sämre, så henne hålls alla tummar för =) å i morron håller vi tummarna för mej, första banjobbet bakom Hicko i vagn för min del, har bara ridit jobb på henne tidigare så i morron blir de kul å spännande!!!

Tränandet idag vart ”bara” 2 låga dogwalks och stalltjänst!! Får faktiskt se de som oki en dag som denna!!

Nya tag i morron!!! Powerwalk & styrka.

Kram
//M

Kommentera