Tillbax i hemmets lugna vrå…

Känns lite extra bra å sitta inne när regnet piskar mot fönstren, när man haft en super dag me massa bra som e gjort!!!

Vart frukost bröd bakat i morse, tack roomofkarma för recept tippset sååååå gött!!! De blir nog ett sånt i morron igen!! Hundarna har fått va ute massor leka busa å racea å ja har fått röra på mej, kört häst å fått med ett uthållighetstest i armarna, välkomnar nog träningsvärk i morron 🙂 men shiiiit va skojj de e me hästar. Speciellt min!!
Så härligt med dagar som är full rulle!

Så nu sjunker ja snart ner i tvsoffan å slappar, kan handa de blir en kik på melodifestivalen, om den inte blir allt för pinsam vill säga.

Om ja ska leta minus, så e de att tiden tills vi får flytta till huset går såååå oerhört sakta… Ja är betrodd med ett tålamod som e lika med noll så…. Men vill ju flytta nu, har ju massor med planer å ideér!

Den som väntar på nåt gott…

Kram
//M

Kommentera