Ny vecka nya möjligheter

En nästan helt orörd dag…

Härligt å gå upp tidigt tycker ja, man hinner så mycket mer än om ja sover bort halva dagen. Nog därför ja e morron pigg, låt inte tiden gå till spillror!

1/3 av dogsen e fixade brödet är bakat å snart bär det av till stallet. Hickofisen ska få sträka å stretcha efter lördagens banjobb som förövrigt va super!! På vägen hem sen tänkte ja hoppa av efter vägen å få en ordentlig morron promenix så ja e uppvärmd inför dagens trapprace!!! Skönt att jobbet är rörligt. Pulsklockan är på å räkningen har återigen börjat, å de funkar bra för mej.
Nu e de dags för mej å resterande 2/3 å knalla ut sen blir de projekt väcka sambon – ja ska bara……. ha ha eller hur, morrontrött kallas de ju!!! Men nybakat å kaffe väcker nog han till en bedårande dag!!

Krameli kram
//M

Kommentera