I did it!!!

I mores vart de som sagt en morronlöprunda, shit va skönt de kändes i kroppen!!! Jobbig muskel ja har bara, men har ringt mr Mirakel å bokat en tid, citat; -du ska nog se vi får ordning på rompa di!!
Ha ha de va en fröjd för örat vill ja lova, hoopas de blir så. Känns lite bättre av å bara hört orden!! Tihi.. Så detta känns som veckan innan livet kan börja på riktigt igen, spånar planerar å längtar. Så nu har ja bestämt idag faktiskt att ja ska anmäla mej till två lopp, Lidingö Tjejlopp, sprang de förra året så de blir kul å göra igen. September är månaden då startskottet viner på Lidingö!! Lopp nr två är blodomloppet i Hudiksvall den 21 maj även detta lopp på 10 km. Däm va gött de känns att ha bestämt de!! hmm kanske ja ska anmäla syster till blodomloppet oxå så ja får sällskap… hmhmm operation övertalning får påbörjas!!

Nu dags för mej å fixa å trixa me mat å tränings upplägg,
bye bye ”fläsket” här kommer ja!!!

//M

Kommentera