Stallet i stället

Gäsp, är en trött fröken nu på kvällen. Vakna före klockan i morse dvs 04:58 slog ja upp mina grönbruna ögon. Givetvis tog ja vara på morronen, så de vart en löprunda följt av morron promenix me dogsen. Dom börjar gilla å gå ut på en lite längre tur på morron nu än tidigare, skönt nog!!

Fick mej en ny bok på posten idag Probiotika – den okända faktorn för fysisk och psykisk hälsa, ser fram mot å börja läsa. Har ju en liten lätt bok störning, just love kokböcker å hälso, tränings böcker. Ska nog se till å få en avdelning i huset som ja kan kalla för biblioteket, eller varför inte kombinerat bibbla och salong?!?! Japp så får de bli!!! Har faktiskt en till bokleverans på g om löpning, tänkte mej till å träna upp löparmuskulaturen så ja kan hålla mej borta från fler skador, då krävs de lite litteratur!!! Med andra ord en investering med tanke på mina framtisplaner.

Är mycket nöjd över att snön å vintern är påväg å checka ut, men ja men de blir ju massa hålor i vägarna överallt så de e mer eller mindre omöjligt å träna häst som ja vill då. Så då blir de å tänka om å hitta på nytt, synd att de är trafikerade vägar bara. Men de får gå. Har fördrivit flera timmar i stallet nu på eftermiddan, så skönt å bara va me mys djuren, dogsen va me ute oxå. Hicko fick ny box, nu när mama hästen behöver fölningsboxen. Så ”mama” Faksinett å Hicko blev putsade å polerade idag glänser om dem <3

I morron va de mr Mirakel då, å ja hoppas hoppas å hoppas å håller tummarna hårt för att han ska lyckas få krampen att släppa. Då skulle ja bli lycklig!!

Håll tummarna för mej i morron!
//M

Kommentera