Nervöst…

Om mindre än en timme så är ja på behandling…. Hua e nervös. Tänk om han inte fixar mej!?!?!? Då bryter ja totalt ihop på riktigt alltså, måste få tillbaka min fungerande kropp så ja kan träna!!! Kommer se till å åter igen ändra lite i kosten då så ja verkligen tappar de kilon som retar mej, har lite littratur å gå igenom innan ja vet hur ja ska ändra… Men vet iaf en ändring INTE tokäta torkade fikon russin å aprikoser magen slår ju bakut!!! haha men gott va de…

Blir jobbet direkt efter behandlinge, trappspring står först på schemat, skönt å få va ute å röra på sej, därefter stänger ja ”butiken” ikv så.väl hemma så hoppas ja att sambon överaskar med kanske mat på bordet eller nå annat oväntat <3

Börja läsa boken Probiotika igår, magen, tarmen, tjocka, tunna, maten, stressen guuuuuuuu va ja tycker om å läsa om de!!! Verkligen en bok i min smak!!!

Va rädd om era magar!!
//M

 

20120316-080122.jpg

Kommentera