Återbesök

Ändrade planer för dagen…

Min cykeltur blev inställd, de blåser som satan såna otrevliga kastvindar. Hade faktiskt med gymväskan å tänkte träna efter jobbet ist, men ack den lycka som varar… De började spira ut i benet igen =( så ja fick ringa till Mirakel mannen och tur nog fick ja tid redan i morron bitti. Så därför vart min träning helt inställd, bara hundpromenader. Ja kanske bara förvärar de hela om ja bara kör på… S U C K va less ja e!!

Har lite glädeje också, har bokat in mej på en föreläsning med Fredrik Paulun! Hoppas detta kan hjälpa mej å få rätsida på ännu mera om mitt ätande å inte ätande…

Träningen… Gud va ja saknar den, visst tränar ja men inte alls i den utsträckning som ja vill å mår bra av. Känns bara som ja förfaller och kommer närmare å närmare att rulla fram… Inte lätt när kroppen skriker nej, kan va dags att börja lyssna… Den bittra sanningen.

Ska förtsätta å sura lite mer här hemma i kaoset, rasta snabeldraken, diska ja kanske blir så att ja börjar packa nåt! Vi har ju sagt upp lägenheten! – Huset här kommer vi!!!!!

På återseende
//M

Kommentera