Måndag

Då va de måndag igen då…

Helgen  har varit helt underbar, jobbat lite å sen har de vart stallet mest hela tiden, ridit å kört häst!!! Ena hästen Järvsö Lasse som är i proffsträning hos Jan-Olov Persson (skötare, Kims vän C) va på turne ner till Färjestad, där han på söndagen stiligt tog hem en andra placering. Så himla kul, å grym häst!!

Idag va sista morronen me James, Kim e hemma nu så han flyttar hem igen. Lite tomt blir de allt. Tycker ja, Frasse är av lite annan åsikt då J sover på hans sida å väcker han hundrafemtioelva ggr per natt.. Så alla dogsen kommer hänga me Kim idag, så ja blir själv när ja kommer hem!

Så då tror ja banne mej ja ska ut å rasta DBS;en en sväng stallet tur å retur så ja är lite försiktig me kroppen nu när den är under ”läkning”…

Snart nog e ja en runing bäjb igen!!!

Kram
//M

Kommentera