Spring i benen!

De riktigt kryper å spritter i benen på mej, ja bara vill ut å springa!! Ikväll så, då blir de en liten tur. Men bara en liten så ja inte kraschar kroppen. Hua de är en lyx man har när man är skade och smärt fri, ska komma ihåg de när ja blivit av med mitt onda.

Mr Mirakel hittade på nya gamla skador, inte muskulärt denna gången utan på skelettet. Känns aningen läskigt, men fuck va rätt han hittade. Bara att han pekade lätt på de ställe skadan sitter gjorde att ja höll på å hoppa till månen, kräkas, skrika å ja de kändes såpass att de kom tårar. Hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro att kroppen hade sånt försvar att bita ihop och under långa perioder funka trotts skada. Jag personligen tror ju att kroppen gör så som ett försvar en instinkt att överleva, men sen när tillfälle ges när kroppen är i balans de är då den tar tillvara på skador och sådant som ligger gömt, de är då reparationerna startar. När kroppen inte behöver ”jobba ”med att allt annat som skall vara i fas!

De är min åsikt, känsla om min kropp.

Var rädd om era kroppar
//M

Kommentera