Deadline helg…

Snygg sambon har deadline helg denna helgen, alltid sjukt mycke å göra å få klart. Så man skulle kunna kalla mej gräsänka nu i helgen. Men när resultatet kommer så är de värt hela helgen. Min sambo e den bästaste!!!
Vakna som vanligt tidigt i morse, så då drog ja ut till stallet direkt. Ridit en lång tur på Hicko, å besegrat vissa livsfarliga fällor. Dvs attackerande hus från 1800 – kallt, postlådor som anfaller, ja de mesta va livsfarligt idag vill ja lova. Men till slut skötte hon sej som den sessa hon är, så i morron blir de nya tag å intervall träning!

Ja har varit riktigt duktig nu i veckan, har sprungit 3 gånger varav en gång igår i Hudik me Kim å C. De går bättre å bättre, de sitter inte i orken utan i höger sida skelett i rumpan. när de inte gör ont så kan ja springa hur långt som helst, men ja tar de försiktigt så ja inte ska krascha igen som sagt. Så de blir en lite längre runda idag har ja tänkt, å göra lite fartlekar så ja blir starkare!!!

Team Sportia i Ljusdal har massa bra öppnings erbjudanden nu i helgen, typiskt så här innan lön. Skulle ju varit guldläge att investera i ett par nya löpar pjux. Får bli å kalkylera lite så kanske de blir en tur dit i eftermiddag.

Nu tänkte ja testa på å slappa i soffan me en bok, såhär mitt på dagen, hmm undra hur länge ja klarar. Boken e ju super så kanske de går!!

Kram på er där ute!!
//M

Kommentera