Ingen träningsvärk!?!?!

Go morron!

Igår kväll va de banjobb på Bollnästravet med madame Hicko. Och fört till prorokollet skall ju vara att de va typ i november som ja senast red ett riktigt ban jobb i monté sadeln, urk de kändes i benen igår. Men ja återhämtade mej super fort så ja tror ja kommer va i form snart igen. Eller ja, iform redan på lördag. Då bjuds de på två stycken banjobb ala monté sadel. Här ska de brännas i låren!!!

Men ingen träningsvärk ännu!!!

Ikväll så är de middags bjudning på järvsöbaden, har aldrig vart där så de blir nytt. Hoppas på god mat. Slutar tidigt ida så ja tänkte hinna med en löprunda innan, så ja kan äta me gott samvete.
Har inte hunnit ut nåt än i veckan har vart lite mycket me annat. Men skam den som ger sej, målet är ju inte kört än =) å har tänkt å lägga in lite övningar för å få liv i monté musklerna oxå!!

Va hos mirakel mannen på måndag – gammal skada i höften, bestående av broskbildning vid spricka i höften, skelettet! Ja bryter ihop reser mej å kämpar vidare, allt går bara man vill tar ju baral ite längre tid ibland!!!

//M

Kommentera