Dance dance dance

Go morron!

Ja verkligen älskar mornar, den bästa tiden på dygnet då dagen är helt oförstörd. I familjen är de ja å russiy toy terrier grabben Wille som hör till de morronpigga, så vi drog till stallet själva i morse. Sambon och nakenfisen Kotten låg lugnt kvar å sov.

Så tyst å stilla i stallet, gäspande å nyvakna hästar stod i boxarna och blinkade när vi dök upp. Coolingen W börjar lära sej att man ska ha respekt för hästarna, dom e stora å ett tramp å de vore go natt för han. Men han har kvar att lära.

Hicko skruttan är lika mysig som alltid, skulle kunna va ute i stallet timmtals utan att märka att tiden går. Riktigt härlig känsla. Allt fix å trix klart inför ikväll då ja har stall ”jour”. Sambo Å svärmor åker till Bergsåker med Monsun i eftermiddag å ska tävla, så ikv håller vi tummarna för dem!!!

Morron löpningen avklarar med riktigt snabba ben idag ganska oväntat då de kändes tunga och höften gjorde ont. Vart ingen runda igår, kanske ve de som behövdes. Har inför ikväll dammat av mina tränings dvds, så de blir någon form av dans, afropowerdance ska bli riktigt najs å skaka loss ordentligt. Detta följs av ett intervallpass för helt kroppen.. Fettet ska brännas å musklerna hårdna.. Dance dance dance så svetten yr… Love it

Dags för jobbet och trapprace, bra för rumpan de!!!

//M

20120330-093653.jpg

Kommentera