Nöjd!!!

Turen till Bollnäs vart lyckad!!! Hicko skötte sej super bra, trotts att ”jobbet” gick under sadel bland sulky ekipage. Va nog kanske mest ja som tyckte de va läskigt inne i fältet bland alla hjul.. Oavsett så trava hon på skit fint, inga tvekningar å tvärnit som  de va många av i tisdags.

Som grädde på moset ihop med mitt överdrivna smilande så är beslutet taget, Hickomissbroadway ska monté kvala!!! Yes yes yes å faaan va kul de ska bli!!!!! Äntligen finns hoppet igen om att ja har en egen monté häst.

Glad å nöjd me dagens Hicko och Mix den stora lilla tvååringen han skötte sej som släphäst bak Monsun i eftermiddag, trava på sakta men säkert!

Så nu åker familjen nöjd å glad till syster yster å hennes familj på grillning å övernattning!!

Kramar
//M

En reaktion på “Nöjd!!!”

Kommentera