Tidsoptimist

For ut till stallet direkt efter jobbet igår, å tänkte ju ja skulle hinna hem å dansa å köra intervallpass. Klockan halv tio på kvällen åkte ja från stallet, tiden stannar när ja kommer ut dit. Så de vart ingen dans, å givetvis så glömde ja bort å äta middag oxå. Undra hur ja tänker ibland alltså?!?!?! Men men ja hade en välbehövlig super härlig kväll eftermiddag i stallet. Bästa som finns!

De vart mys å bus me dogsen som oxå hängde ti stallet hela kvällen. Fixade Faksinett (fång hästen) som kämpar på, hon är en stark madame så nog kommer hon klara detta. Hon e en riktig mys skrutta hon oxå. Hicko va lika gosig igår igen <3 snällare donna får man leta efter. Ja å de bästa i kråksången är ju att hon är min häst!!!

Idag åker vi på banan me Hicko, å ska testa henne i ett provlopp alá monté, å se om hon har skärpt till sej sen i tisdags när de va tvärnit hopp å skutt, oacceptabelt. Så skärpning på fröken H. Ska även rida ett jobb på en liten kallbloding, för å se hur han känns. De skulle kunna bli en eventuell start men honom annandagpåsk, så tummarna hålls att han känns som en raket!!! Vill ju rida lopp igen de är sjukt nervpåfrestande å mega kul!!

Monsun drog igår in stålar igen!! Han har en bit kvar till å va med å nosa bland de som är i topp, men inte ouppnåligt, han saknar lite rutin sen så, hoppas vi !!

Mot bollnäs
//M

Kommentera