Bara vanlig måndag

hua va de har vart blåsigt snöigt soligt aprilväder idag… Men trottsade vädergudarna å drog ut på en liten jogg 🙂 de känns förbaskat bra efteråt, ja å under tiden oxå. Vill bara förtsätta å springa springa springa!!! Men de är väl bäst å smyga igång så ja inte blir sämre.
Ingen träningsvärk efter lördagens provlopp, hmm nästan lite tråkigt. Men ser de som väldigt positivt inför kvalet, att ja skrämt igång musklerna så ja inte blir trött. Gud va pinsamt de skulle vara, så ja tränar på sådära lagom så de inte blir förmycket!

Hickofisen fick nya dojjor ikväll, sommar skott! Sommar guuu va ja gillar de ordet. Sommar sommar sommar sommar!!!
Till helgen blir de en blixtvisit till värmland, Färjestadtravet – grilla på Mörås – hälsa på pappa & farmor å farfar – mormorBetty & co i Ödebyn – tjopp lunch i Säffle hos mammsen – vroooom in i chevan mot Onödigt vackra Hälsingland.

Börjar sent i morron lika med en cool mys morron i stallet!!
//M

Kommentera