Damp.

Urk å dubbelt urk.

Ibland vill ja lova att ja önskar att ja inte tänkte så förbaskat mycke å eftersträvade den perfekta bild ja har i min lagomt vridna skalle!!! Å då snackar vi givetvis vikt igen, ja själva vikten i se är väl inte den som gör mej mest tokig utan att ja går runt å känner mej som en heffaklump å ett pluffs. Att dessa tankar inte bara kan förintas, skulle va så mycke roligare då. Men nu e dom ju här mer och mindre..
Suck, men ja tränar å kämpar på med min halvhela kropp. Vart en tur i spåret ikväll igen å dogsen oxå. Så egentligen borde hjärnkontoret funka. Men då har ja ju ångest över att äta vad ja äter ja matångest, å ångest om ja inte äter….. Gaaaaa vissa dagar är bara såååå fel!!! idag är en sån. Maten kroppen å ja är inte alls vänner idag!!! Dimpe dampe dimpe dampe…. Nya tag inför morronen å allt skojjigt me den!! 🙂

Kommentera