Toppar formen

Bra start på tisdagen!! Som vanligt nu så e de stallet varje morron. Å idag börjar ja sent så då va de mys i stallet, tänkte ut å köra, men efter x antal timmerbilar i allt för hör hastighet efter vägen å hålor somman försvinner i på andra bra körvägen så hoppa ja över. Men som tur v så fick ja nyss samtal å fråga om ja ville va me på licenslopp autostart för å fylla ut loppet. Så 2 minuters fundering å sen ett – yes ja kommer. Tempot är lugnt banan är bra vi behöver lite mera rutin så de blir skita bra detta!!!  Onsdag banan torsdag morron ritt vila fredag lördag, rida en värmning på söndag, sen e de å hoppas att allt stämmer på måndag på Hagmyren 🙂

Ikväll blir de ut i spåret på lite running igen, vi ska ju va i vår bästa form både ja å Hickofisen!

Trapp race here I come!!!
//M

Kommentera