Kort långhelg.

Värmlands trippen i turbofart va lyckad på alla vis. Lite synd bara att vi inte hinner åka ner oftare, så härligt å va där när man väl är där!!!
Hela helgen har gått i 200 blås känns de som.

Måndagens monté kval me Hicko fick vi stryka 🙁  lilla skrutten va halt i torsdags och har stått på box ända tills i söndags, då tog vi ut henne i samråd me hovslagarn ( som kollat hoven) å hon är ohalt men lite gallig i kotan… Allt är under utredning..
Men i övrigt är de inget fel på madammen, matfrisk å glad!

Skönt fast ändå inte att helgen är slut, skönt att de är slut på allt hysteriskt ätande av allt som denna helg medför… Hualigen.

I dag blir de jobba, sen hem å köra lite häst, rensa ett avlopp som luktar som något har dött i, därpå följer en löprunda (om de så regnar småspik) å svänga rumpan i en afro dans!! Skam den som ger sej, de får bli mycket varierande träning så ja kan lura min onda höft. 19e är de läkarbesök, så bäst å passa på innan ja kanske oxå hamnar på boxvila 😛

Kram
//M

Kommentera