Skärpning Boström!!!

Ja då va de dags för skärpning IGEN då… Ja just precis med mitt ätande och icke ätande.. Vuxna människa, att jag aldrig lär mej!!!

Har nu igen börjat föra matdagbok, trodde ju för ett tag sen att ja inte behövde de för  -ja har då minsann koll!! Jo tjenare, s l a p i n t h a a a f a c e . Mitt största problem ar inte att äta för mycket eller fel utan snarare för lite i början av dagen vilket resulterar i tok hunger på kväll eftermiddag. Å de funkar ju som sagt icke, ja blir ju slav under chokladen. Så nu sitter ja med min frukost (en sen sådan,körde stallet på endast morrondriken) bestående av; omelätt med kalkon å tomat en stor klick keso så nu vore de väl faaaan om ja inte ska lyckas med dagen. Jobbar ”sena” skiftet ida så de blir en proteindrink vid lunch tid och sen framåt 14:30 blir de kycklingfile som ja gjorde igår me grönsaker å en skvätt gräddtomatsås, mumsfillibabba. Slutar vid 18:30 då borde de sitta fint med en proteindrink i bilen på vägen hem. Vinka av sambon som ska åka till Frankrike å glassa runt bland coola travtränare och dyligt.
Sen blir de ut å köra häst, Monsun för vagn å mix på släp i grimskaftet sitter svärmor!! Hicko vilar fortfarande ska till vet på torsdag å kolla va som skett me lilla foten, hon känns iaf bättre men inte bra som innan hältan så vi håller allt som går för att de inte är nåt allvarligt. Tror vi kan ha turen på vår sida då hon inte gjort någon som helst ansträngning utan direkt hältan syndes vart de boxvila å nu bara box å hage. Måtte min lilla prinsessa bli bra igen <3

Disciplin får bli mitt ledord ett tag framöver!!!

Måste påminna mej om att ja ska dansa ikv, vart inget igår. Föll för chokladpudding -gaaaaaa skäms på mej!!!!
Har min höft att skylla för träningen dvs löpningen iaf, men chokladpuddingen finns de då ingen ursäkt för!!!!! Långt svettigt danspass!  Cykeln borde ja damma av någon dag här oxå!!!

Svett svett svett & disciplin, ja kan ja vill 

//M

Kommentera