Lagom lördag…

Super syster vart tvåa i monté loppet igår på Bergsåker, grymt bra hon är!!

Ja ja e hemma igen efter en liten tripp me sis till travet med lite utfyllningstid som bestod av äta massa onyttigt gott i onödiga mängder, som vi alltid lyckas med!!! Stön! Vin mys me grannen Ida å nattlig vaxning. Hihi vi e allt ena riktiga tok majjor när de vill sej!!!

I morse va sis å ja å dansa afro, de gick sjukt jäkla bra. Ja dansa så svetten yrde 🙂 love it!!

Har nyss vart på en föreläsning me näringsgurun Fredrik Paulun, precis va ja behövde för mitt psyke va de gäller mat!!! Så ja måste bara komma ihåg å påminna mej om å komma ihåg att komma ihåg å påminna mej om att så är de å så funkar ja!!!! Don´t try anything else!!!! Dämit!! (reservation för div stavfel!!!)

Så me alla dagens intryck å reflektioner parkerar ja i soffan med ett stort glas rött å tränar på att ja är oki precis som jag är!!! ja å dogsen <3

I morron blir de stall söndag <3 ,Hicko mår fint å obrydd på boxvilan 🙂

Klem M

Kommentera