Baababarapbabappabaaa…

Ja de vart inte direkt bästa dagen idag då…stöööön!
Men de vart en remiss till röntgen, resultat – aningen urk hela dagen me små ups å större dooowns men nu ikv har ja typ landat i ett smärre neutralt läge. Dryga två mil på cykel senare å hjärncellen har fått sitt så ja håller hoppet uppe om en bra mycke bättre fredag!!!

Hickofisen verkar repa sej fint, men ja e så rädd om henne så hon får några dagar extra å läka ihop så fossingen håller!!

Har sett i ett skyltfönster när ja har jobbat, urtjusiga prickiga väskor. Önskade de kunde finnas en svart me vita prickar på. Hmm kanske de får bli ett besök på hantverkargården i morron. Å om de inte har en kanske de kan göra en till mej då skulle fröken M bli glad!!! Japp de blir projekt fredag.

Sen bär de av till Sundsvall. Här ska de shoppas golv tapeter å sånt som e bra å ha när vi ska fixa sovrummet!! Om typ två veckor går stora flyttlasset till vårat hus. Däääääm va ja längtar!!! Ja sovrumms ateraljer står på fredagslistan. Därefter följer Bergsåkerstravbana. Lilla syster rider monté lopp, samma häst som hon vart tvåa med sist! Å så startar Järvsö Lasse ponken, en tuff match men icke omöjlig, så alla tummar tår å dyligt hålls för lille Lasse i morron!!!

Todiloo
M

Kommentera