Skit

Ibland hamnar man i vissa perioder som bara är skit helt enkelt!!! Har verkligen känslan av att ja hamnat i en sån period nu 🙁 suck

Tyckte att ja va på så bra uppgång va de gällde både mat och träning å hästarna, men nej! Icke alls, har tappat all ork å är bara trött å höft helvete är jävligt hela tiden. Luften har bara gått ur, pufsssssssss helt matt. Å maten den kände ja att ja verkligen trivdes med å skötte bra, åt ordentligt å på bra tider. Tränandet gick oxå skit bra, men eftersom luft krävs för denna aktivitet kräver luft så går de lika illa me detta!!! Å maten är de ingen ordning tid eller nåt bra med nu.

Hicko verkar ialla fall läka väldigt bra, ohalt och går nu i hagen ett par dagar till innan vi ska smyga igång. vissa mjuka partier i fossingen som behöver lite extra tid så de håller!!! så där är vi snart på banan igen !

Så dagen till ära ska ja till doktorn å kolla upp höften å de som gör ont, hoppas på någon form av lösning!!! Hoppas verkligen ja blir bra så ja kan leva som ja vill!!!

Ja då va skiten nerskriven å uppladdad, så då är de dags å lämna den bakom sej å bryta perioden å välkomna ny energi å välmående!!!
När ja slutat jobba idag ska ja shoppa en kasse mat så vi har najs mat i lådan på fredag å helgen kan servera mer än dagens eko….

xx
M

Kommentera