Förvirrad igen..

Hmm ja allt detta tjat om bikiniform hit bikiniform dit, de gör mej bokstavligt talat tokig!!! Klart som faan man vill se ut som en vandrande pinne så bikinin ser snygg ut…or not!!!!!!! Visst vill man va snygg i sommar å resten av året, men dennna sjuka hets inför kommande badsäsong gör ju att ätstörningsepedemin sätter sprutt igen. Urk för de!! Kan man inte lansera en hälsosam livsstil där man mår bra å äter ”rätt” utan att allt ska handla om kilon. Misstänker de är flera med mej som ”drömmer” om den ”perfekta” kroppen å vill verkligen oxå gå ner de dära lila extra, men så som jag, spyr på allt media tjat om gå ner 10 kilo till midsommar!

Å där sätter ja punkt för det. Ja kommer äta så ja mår bra å röra på mej, skulle nåt kilo rasa. Grattis till mej! Måste hitta min distans till den media våg som är så ja försöker hålla mej ”kall” å inte falla in i ledet!

Ikv blir de premiät tur på Hicko!!! Längtar massor till ikv!!
Hästar skall tränas golv läggar å fönster målas!

Trevlig tisdag!
//M

Kommentera