En väntan e över!!!

Nu känns de som vi e pågång!!!

Vart klättring i backar me Hickofisen idag, å Frasse hängde med på Monsun å klättrade!
Både folk å hästarna tycker de e roligare å klättra i par, dom skötte sej super, speciellt min Hicko som e så duktig på å jobba med hela kroppen å verkligen ”lägga” ner sej i backarna både upp å ner!! Ja e en stolt Hicko fantast <3

Sen vart de ett besök av hovslagaren som fixade en dojja som hamnat på sniskan efter ett okonrtollerat rally i hagen. Så nu e vi laddade å klara för intervall running i morron.. Hon känns jätte fin, pigg å alert… Riktigt svävar ljudlöst fram…

Sen har vi fått tillökning, en stilig liten hingst e. Järvsöfaks å u. Felicia Ill ue. Skaffer Brunen
såååå söööt!!!
Nu blir de sova, imooron blir de hästeriet å flytteriet!!!

natti
//M

20120428-230627.jpg

Kommentera