Tillbax igen!!!

Jag älskar mornar!!!!

Ja brukar va den som vaknar först här i huset, ja bortsett från lille Wille då. Å de är klar bästa tiden på dygnet, morgonen. Innan dagen har börjat innan nåt har hunnit förstöra eller göra den till sin. Tidiga mornar är mina, bara mina!

Ja vaknar går upp å ut i stallet, där ja möts av morron gnägg å en trött HIckofis som har gjort till sin morronrutin att varje morron ja kommer in så stretchar hon, verkligen sträcker ut!! Tänk att man kan tycka så fruktansvärt mycke om en häst!!! Hon är världens goaste Hickofis!!!

Vi har nu klarar monté kvalet galant och tom hunnit med en start som resulterade i en tredjeplats!! gissa om ja va lycklig!!! Hästen är i detta fallet bättre än ryttaren, men skam den som ger sej! Övning ger färdighet, ja menar sist ja red lop var i oktober 2011, hallå, då e de faktiskt ok ridet av mej!!!
Nu laddar vi inför kommande star  16e på Rättvik om vi kommer med!! Så håll tummarna att vi kommer med!!!

För att dra mitt strå till stacken i vårt tävlande, ser ja till att träna på, löpning morronpromenader balans core styrka you name it! Här ska vi va förberedda!! Å de är ju så sjukt kul, om ja säger annat så ljuger ja!!

Igår startade Frasse & Monster Monsun på Östersund, kom imår på en fjärdeplats!!! Skönt att de går bra för Monstren nu!!! Så g r a t t i s underbara Frasse, du e grym!!!

Nu ska ja fixa mej frukost å njuta av de sista av min morron innan alla andra vaknar!!!

ta hand om er

Kommentera