Golden Life!!!

Precis så känns de, I live the golden life!!! De e bars så sjukt härlig känsla, vakna å känna att allt bara e perfekt, japp så har ja de!!!

Ida har de vart en greja i trädgården dag, å shiiiit britttt va de finns å göra, ja borde få jobba två dagar ha betalt för sju å va ledig fem för å hinna göra allt roligt som ja har å göra!! Hmm kanske ja borde skriva ett brev till nån viktigare människa än mej som kan bestämma att så ska Michaela ha de för de e hon värd!!! Hmm undra var ja kan hitta nån sån, kanske borde goggla typ lr nåt… Jaja chansen att ja lyckas hitta detta unikum till människa är väl föga relevant, men ja drömmer vidare på min super idé!!
Stallet trädgård hundar ja alla har fått sin beskärda del idag! Dogsen har fått en uteplats delux, så idag har de raceat hela dagen så nu e dom trött mina vovvsegullungar. Hickofis undret har fått mys rykt äpple å massa kärlek (om de nu va nån som trodde annat)

Ja börjar blir lite nervös över om vi kommer komma med eller inte på rättvik på lördag, tisdag e dommedagen =P…

6 km turbo walking vart de i morse, känns bra för en söndag!!!

Kim & Camilla va här å hälsa på oss idag, alltid lika kul när dom kommer!!! Ne gott folk nu ska ja hopp i duschen, vidare till soffan å slappa

Så Michaela and the Diamonds säger på återseénde!!!

Kommentera