Måndag igen då…

Upp gå till jobbet jobba jobba åka hem, samma sak händer i morron… ja nog e de så alltid. Men går man upp tidigt kan man hålla på länge!!! Stallet fixat hundar fixat frukost ätes å dagens bestyr cirkulerar i hjärnkontoret, bara ett å annat surt iskallt hallon som stör. Angenäma bekymmer. Måste ställa larm på telen så ja inte glömmer ringa hovslagaren, mama häst behöver manikyr, Hickofis bakskor å hmm ja en viss häst kom hem med vinterbroddat så hon önskar sommar sandaler!!!
I kvällingen ska 2 åringarna ut å trimmas å fröken själv ska ut på löpning, kanske följt av sambo kanske springande kanske cyklande… Snäll e han som gör mej sällskap oavsett iaf!!
Dags å fixa till frillan å dra på jobbet!!!

Oki då kör ett mörda – ben – rumpa – mage pass efter löpturen ikv då!!!! Här ska vi bli starka!!!!

Tjing tjing!!!

Kommentera