Knakelibrak…

Ja då har ja blivit ordentligt plågad å knådad idag då av LBK´s fystränare. Shitt pommfritt va han va stark å de gjorde ont kankade å stack men vart bättre tror ja, men dock väldigt mörbultad!!

Mina backintervaller fick flytta till i morron torsdag, fick order om å ta de lugnt idag! Å de känns verkligen som att ja gjorde rätt i å lyda rådet!!! Så lugnt vart de!!

Har haft fina Bente här på besök, alltid lika trevligt å allt för sällan. Skärpning på de!!! Men man har ju fullt upp med allt så de hinns ju inte med. Man jobbar å har hästarna hundarna trav å hej å hå å å å å å å ja de e massor som är. Ja å just ja hus inflyttningen är ju långtifrån klar, kartong delux! Hua de kommer ta tid innan saker å ting faller på sin plats!

Lördagen försvinner ju eftersom de e trav så husbestyr uteblir på lediglördag..jaja veckorna 33-34 så finns de kanske tid å ork att ta tag i nåt typ va som helst. Kanske flytta kläderna in i garderoberna om de alla kommit på plats tills då å dammsuga vardagsrummet om man ser golvet vill säga… Puh, ja ja kan ju alltid sopa min älskade stallgång, den ser ja massor av =)

Over and out fröken Boström ska nu inta ryggläge i sängen…

Natti natt gott folk

Kommentera