…nervös?!?!?! Va vem JAG????!!!!

Jo då, nog kan man säga att ja har överaktiva nerver… Blääääää jobbige å va nervös ett dygn innan start… Men samtidigt en rätt härlig känsla, fast läskig men bra… Ja ni vet va ja menar… Å i  morron är de väl än värre kan ja bara fantisera om!!

Laddar upp med paj ikv, den står i ugnen.. Sen blir de ut i stallet å packa väskan inför Rättvikstrippen. Pussa på Hickofisen Å polera bort lerinpackningen som införskafat idag, trotts att de lär bli en ny i morron bitti!!! Känna genom å bara va!!
En stor dag i morron igen, vårt andra lopp… Spänningen är olidlig..

Massor hit massor dit mycke på jobbet, skrivit på för tre månader till =) å tränat på en ny linje… tjopp tjopp tjopp
Varit på massage/laser/bryta rätt mej beh idag igen, de går frammåt!!! Ont so satan gör de men va gör de om hundra år?!?!?!? Ska tillbaka igen på onsdag. Hoppas de ger med sej, ja känner att de funkar så så långt är de ju super duper!!!

Å så har vi i vanlig ordning kroppsnojja delux!!!! Så vi kör en sväng på ”diet” dvs skärpning å ät!!!!! Så ska ja nog se att ja börjar funka ja oxå, har ju varit aningen rörigt me flytt å mat ett tag nu å de sätter sej i hjärnkontoret på mej som sagt..

Ja ja, klockan har ringt fredagspajen är klar!! MAT!!!!!

Krameli kram

 

Kommentera