Galopp galopp galopp!!!

Ja de vart en sjudundrandes galopp från ingenstans i lördags, så va göra?!?!?! ja bryter jiop en sväng å reser mej igen. Vi får traggla på nog ska lilla Hickofisen sluta upp me de dära tids nog. Vi satsar nu på ett sulky lopp, på tok för långt mellan monté lopen tyvärr, till mitt stora förtret å Frasses glädje, de blir ju han som kör henne i loppet. Hmm tanken på körlicens finnsm kantänkas ja hoppar på nåt dyligt när de drar igång!!!

Min träningsvärk avtar mer å mer =) har sen i lördags hunnit med ett långlöppass å morron pw så de tar sej, å kampen om choklade leder ja än sen i fredags!!! Go Michaela go go go!!! Kanske ja tappar de små siffrorna ja stör mej på så hjärnan kan funka normalt!!! Kanske ja skulle ta å göra en kroppsmätning igen, fett vs muskler vätska skelett osv så kanske fördelningen ändrats till min fördel!!!

japp nu blir de fixa matlåda å fixa mej inför jobbet!!!

På återseende!!

Kommentera