Sköna söndag.

Efter en något hektisk midsommarhelg fylld av skojjigheter, fick en oväntad styrning på hagmyren. Fick rida Alp Bror i montéloppet, shittbritt ja å monté eliten, vi kom typ sist men jösses vilken upplevelse!!! Tyvärr fick vi stryka Hickofisen, tjock i kotan. Men nu är hon ok igen så vi letar nya utmaningar!!
Lördagen bjöd på trav i Rättvik men Frasse & Monsun, de skötte sej galant men de gick för fort för vår lilla grabb. Nytt rekord å vi tränar på igen!!

På tisdag kommer lilla mamma upp på besök å stannar ända till på söndag, ska bli najs!!

Hoppas bara de blir ok på jobbet i veckan så ja inte behöver jobba över, å hoppas mammut är sugen på å trimma figuren så hinner ja iaf träna en del, har lite eller mycke ångest att träningen ibland verkligen inte hinns med pga hästar hundar trav jobb trött osv, men de är ju livet man kan inte hinna allt man vill på en gång. Får tänka desto mer på maten när träningen inte får den plats ja vill. Men i morron ska ja på gymmet me en arbetskollega, de blir kul!!!

Ja ja jobbar vidare i vårat flyttkaos…

Tjing tjing

Kommentera