Tappsko galopp å babyrun!!

Äntligen har ja kommit iväg till gymmet igen =) en tuff timme me en jobbar kompis! Kommer förmodligen ha träningsvärk i morron =) hoppas de!

Skulle ut å klättra å ha de mysigt me Hickofisen va tanken, men icke. Baksko sittande på trekvart satte stopp för det =( Hovslagarn beställd till i morron bitti!!! sen blir de klätter å bus efter jobbet me svärmor å Monster Storm.

Men min mystur byttes snabbt ut idag mot galopp å klättring med Monsun, grabben fatta galoppen å spetsade örona å galoppera!!! Försökte oss på ett mini hopp över ett dike med 1 dl vatten i, men nope durnkningsrisken var för stor i hans ögon mätt.
Babyrun me våra tvååringar Mix (min favvis) & Bris, Mix har lite problem me å få med hela sej i typ allt han gör så nu fick han gå under sadel, å YES vilka framsteg han gjorde idag =) min pöjk de!!!

Så nu finally är ja inside location, trött å laddar för en dusch, sängen väntar å klockan ringer snart! Mamma kommer i morron. Ja jösses vilken tidsoptimist jag är. Har så mycke ja vill hinna. Kan nog lura med mor på en powerwalk i morron kväll iaf… I hope!

Har hittat en likasinnad att dela mina tankar men btw. Känns bra när man inte behöver förklara utan vännen förstår!! Tack för smset!!!!

kramar på er!!!

Kommentera