å endast Michaela är vaken..

Tystnaden är ovärderlig, de enda som hörs är.. Ja diskmaskinen kaffebryggaren å tvättmaskinen, men ändå de är bara ja vaken å en trött liten vovve sover i knät.. Morronen är gjord i stallet å lugnet bara infinner sej som de kan göra innan allt vaknat. Ja bara älskar denna tiden på dygnet!!

Nya utmaningar dagen till ära, så bara å fånga dem  =-P

Ska försöka få tiden å räcka till till mina backintervaller i eftermiddag eller i alla fall ut så springa. Har blivit dåligt med de denna vecka men två gympass har ja hunnit med i alla fall. Å ridit en massa!!! Sju pass på hästryggen om ja inte ränkar fel, å trappspring på jobbet så… Inte nöja alls egentligen, men mamma är ju upp å hälsar på så ja må ju va social oxå =-)

Kim å Camilla va här igår kväll så vi åt super gott grillat (Frasse stod för grillandet) å massa annat mums, dom åkte hem å ja somna på soffan!!

Nu blir de påfyll av kaffe!!!
Ha en bra dag alla!!!

Kommentera