Tillökning i stallet & vi tränar för fullt!!!

I går fick vi hem Järvsö Lasse så nu har vi ett monster till på gården!! Men de känns fint att han är här.

Kära mor har åkt hem till värmland igen, så nu ligger hundar utslagna å bara sover. Ja har hunnit med onsdagens backintervaller idag, så där tre fyra dagar sen, men dom vart ju av iaf!! Fundera på å åka in till Ljusdag å gå på Pace Gym men tror ja bespar mej den resan å tar ett löpass i morron bitti å gym på kvällen när ja ändå är i Ljusdal.
Har gjort ett upplägg för veckan va de gäller träning för mej å träning för hästar, väntar bara på godkännande från herr Fransson. Men de ska väl inte va några problem!!

Lite senare ida blir de ut å premiär rida Lasse, en skogstur. De blir spännande å se hur han är, tror Frasse skulle följa med på ryggen på Monsun. Som sagt en lugn tur i skogen!
Sen blir de tvåårningrna Mix & Bris, Mix går under sadel de har visat sej att han just nu funkar bäst så. Han är så stor å har lite svårt å få med hela kroppen men under sadel så svarar han ut steget bättre. Mitt stora lilla monster =)

Hickofisen har vila ida söndag, hon va ut igår på intervall träning å kändes fin. Hon startar på torsdag, banan är Gävle. Tyvärr kan ja ej komma från jobbet å följa med så ja är sjukt bitter å lite (skitjävlasur) sur över detta. Men ja försöker iallafall ge henna alla förutsättningar så Frasse kan få ett fint lopp. Dom har spår ett nr 1 å de känns som ett guldläge för Fisen. Så vi tränar på att komma iväg rätt i traven så hon ej bryter över i galopp, känns som ja är något på spåren så ja följer upp detta!!! Så min käre sambo åker till Gävle som catch driver å bara värmer å kör loppet.

Återkommer om läges rapport från dagens turer!!

kram på er!!

20120701-152100.jpg

20120701-152123.jpg

Kommentera