Snart helg =)

Ska bli skönt att de är helg i morron igen, faktiskt lite trött… 

Har faktiskt fått tre intressanta samtal denna vecka, ett från en vän ja aldrig pratat med tidigare, kändes fint å få en röst på denna fina vän!!! Nr två var ett mycket oväntat samtal om jobb, hmm ja återkommer med smaskiga detaljer när de blir mer på riktigt.. hihi. Å nr 3 va när ja fick prata med min mosters vännina Joffan, träningsfreak såm tipsar mej om allt från doktor till halvmara träning.. Klok som hon är så upplyste hon mej om att man ska va rädd om kroppen. Å hon har ju rätt man ska ju bo i den hela livet så…

Hua som sagt, känner mej lite sliten idag, men nu blir de sova å nya tag inför i morron
– Upp  – träna häst – morron  löpning – jobba – vaxa – rida – tacos – backträning – social me sambo – SOVA.

Kommentera