damp tvångstankar å massa onödig skit…

Ja så kan man lätt köra ett utdrag ur mitt hjärnkontor från veckan som vart… Puh tur de e helg!!!
Så nu får de bli hästar hästar hästar i helgen. Ska börja me en fin morrontur på Hickofisen, hon behöver de hon är som finast när hon har sina kvalitetsträningar som inehåller allt!!!! Sen blir de ut me nästan alla andra kusarna. Monsun å Lasse ska ut på en vagn tur, första turen för vagn för Lasse sen han flyttat hem.
Mix den söta stora lilla tvååringen ska ut på en tur själv med mej i morron, får bli klättring å ”gymping ” , får se om vi får sällskap av någon. Bris får hoppa över i morron, har nå konstig gallai senorna bak. Hoppas verkligen att de är inget alls!!!

Vi har en bra kontakt som man kan fråga om massa tips å råd me hästarna om, men tyvärr har han blivit skadad. Fick lämmen på transporten på sej på ena benet så de vart total sårigt av de hela. Men borde ringa han i morron å kolla om han vill komma upp å kika på våra hästar å se om vi kan göra något annorlunda kanske bättre!!! Vill inte vara för på så ja samlar mod!!!

Ska på riktigt se till att mina backintervaller blir av i morron, om ja tidigt springer min morronrunda så kan ja ju senare under dagen ta mitt back pass. Ser faktiskt fram mot passet!!!

Kaloriräkningen är i full gång!!! tror banne mej att de är de som krävs för att ja ska skärpa till mej i maten. Fast ändå känner ja mej helt sämst va de kommer till maten, typ som att ja misslyckas gång på gång på gång…. skit lixom!
Men ja försöker verkligen i alla fall.. å försöker att om ja misslyckas så får ja träna hårdare så kan de ju iaf kanske gå på ett ut.. va vet ja… Ska se till att önska mej personlig träning i födelsedagspressent om de e så att nån frågar om ja önskar nåt!!! Å så ska ja sätta ihop ett eget crossfit program som ja kan köra här hemma när tiden inte finns för å gå på gymmet. Vill ialla fall få in två såna pass i veckan å minst tre löppass i veckan… Shitt britt ja önskar mej mer vakna timmar per dygn, å att inte behöva sova å kunna göra allt de roliga ja vill men som tiden sätter käppar i hjulen för..

Hästar, hundar, träna, fixa maten, matlådor, flytta in i huset, fixa huset, renovera vissa områden, vattna växthus, vänner,ta hand om mej sj  och hinna med att ha ett sambo liv me världens bästa Frasse ja till allt detta vill ja ha mera tid, tack snälla söta rara, tror ni att de går att lösa?!?!?!?!
Eller kanske ja ska ringa kundtjänst direkt å se va som sker!!!
Tack å hej, på återseende!!!

//M

Kommentera